Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 серпня стартує конкурс на посади керівників КП «Київшляхміст» та ШЕУ Деснянського району

09 серпня 2017 року, 16:30

Конкурси на вакантні посади керівників комунальних підприємств, підпорядкованих Департаменту транспортної інфраструктури, триватимуть у кілька етапів. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні конкурсної комісії при Департаменті транспортної інфраструктури, повідомляє Антикорупційна рада при Київському міському голові.

Перший конкурс – на посади керівників КП «Київшляхміст» та Шляхово-експлуатаційного управління Деснянського району – стартує 14 серпня. У цей день буде опубліковане оголошення про початок відбору та вимоги до кандидатів, основні серед яких вища освіта рівня спеціаліст або магістр, досвід управління підприємством (незалежно від форми власності) та володіння державною мовою.

27 вересня також оголосять конкурс на керівника КП «Київтранспарксервіс». Таке відтермінування, за словами членів комісії, дасть змогу більше дізнатись про подальше майбутнє підприємства, враховуючи зміни в його роботі з 10 серпня.

Також на засіданні обговорили питання зарплати майбутніх керівників КП. Конкурсна комісія вже звернулася до міського голови із проханням роз’яснити, чи існує можливість збільшення нинішньої зарплати для директорів КП до конкурентної. Це сприятиме залученню до участі в конкурсі професіоналів на ринкових умовах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]