Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Засідання Земельної комісії можуть транслювати в онлайн-режимі – Володимир Прокопів

02 вересня 2014 року

 Основний принцип, за яким працюватиме земельна комісіяКиївради – це відкритість і прозорість. Про це під часпрес-конференції у прес-центрі «Комсомольської правди в Україні» повідомив голова постійної комісіїз питань містобудування, архітектури та землекористування Київради ВолодимирПрокопів.

«Ми вже працюємо безпрецедентновідкрито. Зараз навіть розглядаємо можливість онлайн-трансляції наших засідань умережі інтернет, якщо це не суперечитиме закону про захист персональних даних»,– зазначив він.

В.Прокопів також додав, що земельна комісія діятиме лише в межах своїх повноважень істане взірцем для інших управлінь. «Секретаріат комісії буде під моїмконтролем, а відповіді громадянам надаватимуть у короткі терміни – 3-5 днів, ане місяць, як це було раніше», – наголосив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]