Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 листопада на Інвестиційному форумі в НСК «Олімпійський» презентують столичні проекти транспортної інфраструктури

15 листопада 2016 року, 13:10

23 листопада в НСК «Олімпійський» відбудеться Інвестиційний форум міста Києва.

Заступник голови КМДА Ілля Сагайдак разом із директором Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергієм Майзелем, представниками консалтингової компанії «E&Y» та іншими профільними експертами презентують провідні столичні проекти, що присвячені покращенню транспортної інфраструктури Києва. Відбудуться дискусії із теми впровадження Bus Rapid Transit System (BRT), «Tram-Train», «Bike-sharing», автоматизованої системи паркувального простору (АСПП), оновлення зупинок громадського транспорту, будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену та Подільського мостового переходу. Одна з презентацій буде присвячена міським проектам у сфері транспортної інфраструктури.

Модератор презентації – Професор Ашраф Хамед.

Керівник проекту – «Підтримка реалізації Угоди про Асоціацію та Національної стратегії в транспортному секторі в Україні»/ Dornier Consulting.

Місце проведення: вул. Велика Васильківська, 55, НСК «Олімпійський».

Для своєчасної реєстрації необхідно підтвердити участь у Форумі за допомогою реєстраційної форми, або за телефоном: +380933625899.

У разі виникнення запитань прохання звертатися за електронною адресою – [email protected].

Довідково.

Інвестиційний форум – це унікальний міжнародний захід економічного характеру, мета якого продемонструвати прозорість міської влади та надати чітке представлення про економічний та інвестиційний потенціал української столиці, безпосереднє залучення інвестицій для розвитку міста. Програмою Форуму передбачено проведення панельних дискусій щодо інвестування і розвитку Києва та презентація проектів у сферах інфраструктури, енергозбереження, ІТ-технологій, соціальної сфери, промисловості та нерухомості.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]