Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25 представників із 18 посольств ознайомилися з основною концепцією, програмою та проектами Інвестиційного форуму м. Києва-2017

23 червня 2017 року, 11:54

25 представників із 18 посольств ознайомилися з основною концепцією, програмою та проектами, які будуть представлені на Інвестиційному форумі міста Києва, що проходитиме у КВЦ «Парковий» 26 вересня.

Зустріч, у ході якої відбулася презентація Інвестиційного форуму, організована Департаментом економіки та інвестицій та Управлінням міжнародних зв’язків апарату КМДА.

На переконання організаторів, ця зустріч важлива для кращого розуміння наших очікувань і вашого бачення ефективного проведення Форуму для потенційних партнерів.

Під час цьогорічного Інвестиційного форуму будуть представлені ключові проекти туристичної та спортивно-рекреаційної інфраструктури міста.

За словами заступника директора Департаменту економіки та інвестицій КМДА Олега Світличного, сьогодні Київ стабільно утримує лідируючі позиції у сфері інвестиційної діяльності. Минулого року 60% прямих іноземних інвестицій в Україну прийшли саме до Києва. І в порівнянні з 2015-м роком обсяг прямих іноземних інвестицій зріс на 11,3%. У столицю проінвестували 102 країни світу.

«Маємо надію, що представники бізнесу відчувають зміни та прозорі умови, що створюються для їхньої діяльності. Ми прогнозуємо подальше покращення умов ведення бізнесу в Києві та зростання іноземних інвестицій у місто, адже інвестувати в Україну – вигідно та перспективно», – зазначив Олег Світличний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]