Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! 16 січня у столиці вночі та вранці очікується сильний сніг, на дорогах ожеледиця

15 січня 2016 року, 12:15

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов та закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 16 січня очікується погіршення погодних умов. Зокрема, вночі та вранці – сильний сніг, кількість опадів – 7-10 мм, приріст висоти снігового покриву – 10-15 см, хуртовина, пориви південно-східного вітру сягатимуть 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі – 2-4° морозу, вдень близько 0°.

Окрім того, як повідомляють синоптики, 17 січня очікується невеликий сніг, температура вночі та вдень 7-9° морозу, на дорогах ожеледиця.

18-19 січня утримається холодна погода з температурою вночі 12-14° морозу, вдень 8-10° морозу. Так, 18 січня переважно без опадів, 19 січня – невеликий сніг.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить власників приватного транспорту з розумінням поставитись до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]