Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 400 підприємств, що не прибирають сніг, будуть оштрафовані на 680 тисяч гривень

16 січня 2016 року, 15:33

Із початку снігопадів у місті Києві складено протоколи на більш як 400 підприємств, які не прибирають свої території від снігу. Загальна сума штрафів, яку мають сплати організації – понад 680 тис. грн. Однак міські інспектори фіксують збільшення кількості комерційних структур, які за останню добу забезпечили прибирання територій. Про це за результатами оперативного штабу щодо ліквідації наслідків негоди повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

На його думку, системна робота з підприємствами міських служб із благоустрою дала позитивний результат, і сьогодні більша частина підприємців долучається до ліквідації наслідків негоди, розуміючи наскільки важливим є вчасне прибирання снігу.

«З комерційними підприємствами Київ поступово вибудовує цивілізовані європейські відносини. І все більше столичних підприємств виходять прибирати сніг. Міські та районні інспектори з благоустрою активно займаються інформаційною роботою  та попереджають комерційні та інші структури, які ігнорують правила благоустрою та не чистять сніг на ділянках, які за ними закріплені. Працює 10 мобільних груп, які контролюють прибирання як комунальних, так і приватних установ», – повідомив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]