Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Петро Пантелеєв доручив усім комунальним службам міста до 19 години максимально очистити столицю від снігу

16 січня 2016 року, 15:38

Станом на 15:00 16 січня у місті працює 560 одиниць снігоочисної техніки та близько 6400 працівників підприємств. Лише протягом минулої доби з міста вивезено 501,4 тонн снігу. Загалом з початку снігопадів вивезено більше 14,68 тисяч тонн. Також за добу для обробки доріг дорожники використали 2200 тонн солі та 1100 тонн піщано-соляної суміші. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час засідання міського оперативного штабу із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

«Завдяки злагодженій роботі комунальників і тимчасовому обмеженню в’їзду великогабаритного транспорту нам вдалося не допустити затримки руху у столиці. Для цього співробітники комунальної корпорації «Київавтодор» працювали усю ніч, очищаючи основні магістралі міста, а з 6:00 ранку до роботи приступили робітники житлово-експлуатаційних дільниць, які розпочали прибирати міжквартальні проїзди та прибудинкові території», – сказав Петро Пантелеєв.

Він доручив усім задіяним службам максимально очистити місто від опадів до 19 години 16 січня, аби попередити підмерзання та ускладнення подальших робіт із прибирання снігу. Особливу увагу він зосередив на прибиранні тротуарів, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів та зупинок громадського транспорту, щоб організувати безпечне пересування пішоходів.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, за час обмеження в’їзду до столиці (з 7:30 до 9:30) було зупинено 139 одиниць великогабаритного транспорту.

На спусках та підйомах міста, де рух особливо складний, працювали мобільні групи реагування із залученням підрозділів патрульної поліції.

«У цих місцях працюють тягачі, що допомагають визволити транспорт, який застряг у снігу. Ми залучили 140 автопатрулів та 370 поліцейських до роботи у столиці на період негоди. Особливо важливою є допомога патрульних в місцях з ускладненим рухом  та на в’їздах у місто», – заявив він.

Роботи з очищення столиці від снігу перебувають на особистому постійному контролі Київського міського голови Віталія Кличка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]