Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За вихідні «Київавтодор» вивезла 5 828,45 т снігу із доріг та вулиць Києва

18 січня 2016 року, 11:14

Дорожники КК «Київавтодор» продовжують інтенсивну роботу в цілодобовому режимі. Так, минулої доби автодорівці вивозили сніг з усіх районів столиці, очищували праву крайню смугу доріг у місцях, де власники автомобілів, дослухавшись до прохань дорожників, звільнили її. Також дорожники обробляли дороги та тротуари, які знаходяться на балансі підприємств корпорації, протиожеледними матеріалами для забезпечення безпечного пересування автомобільного транспорту та пішоходів дорогами та вулицями столиці.

Завдяки злагодженій роботі працівників підприємств корпорації «Київавтодор», упродовж вихідних із доріг та вулиць Києва було вивезено 5 828,45 т снігу, у тому числі 3 502,45 т снігу – за минулу добу. Зокрема, сніг із просп. Перемоги, просп. Академіка Палладіна, Московської площі, просп. Голосіївського, вул. Академіка Заболотного, вул. Жилянської, вул. Саксаганського, просп. М. Бажана, вул. Межигірської, Контрактової площі, просп. Генерала Ватутіна, просп. В. Маяковського, вул. Т. Драйзера та з інших місць вивозили на спеціальні майданчики для складування.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, станом на 10:00 18 січня 2016 року з метою запобігання налипання снігу та обледеніння доріг і тротуарів у столиці працює 322 одиниці спецтехніки та 4846 співробітників.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв з проханням не залишати власний автотранспорт обабіч проїжджої частини доріг на ніч, оскільки це ускладнює роботу спецтехніки та заважає оперативному прибиранню.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]