Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні служби та рятувальники ліквідовують наслідки пожежі на вулиці Михайлівській, 24-Б

20 січня 2016 року, 13:10

Усі залучені комунальні служби міста спільно з Головним управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій працюють над ліквідацією наслідків пожежі, яка сталася сьогодні в будинку на вулиці Михайлівській, 24-Б. Про це сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, прибувши на місце події.

Повідомлення про пожежу у 5-поверховому житловому будинку надійшло близько 03:00 20 січня. Прибувши на місце події, пожежно-рятувальні підрозділи встановили, що загорання ймовірно виникло на 1-му поверсі в офісному приміщенні житлового будинку з подальшим розповсюдженням вогню.

О 03:28 під час гасіння пожежі стався вибух, внаслідок чого обрушилося перекриття між 1 і 2 поверхами. Це призвело до травмування 1 особи (співробітник Національної поліції), якого з травмами середнього ступеню важкості госпіталізовано до медичного закладу. До лікувальних закладів також госпіталізовано 2 дітей з ознаками отруєння продуктами горіння легкого ступеню. У результаті пожежі загинула жінка 1927 року народження.

До ліквідації пожежі та наслідків вибуху від ДСНС залучено 24 одиниці техніки та 112 працівників особового складу.

 «Наразі нашим завданням є відновлення життєзабезпечення будинку та допомога постраждалим людям, які через пошкодження помешкань не мають змоги повернутися в них. Ми готові надати тимчасові помешкання в одному з навчальних закладів біля Сирецького гаю, а також місце для обігріву та тимчасового перебування в школі на вулиці Володимирській», – повідомив він.

Попередні причини пожежі та вибуху встановлюються.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]