Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 січня відбудеться перший публічний захід із обговорення плану зонування центральної частини м. Києва

20 січня 2016 року, 13:25

У четвер, 21 січня, о 18:30 відбудеться перший публічний захід із обговорення плану зонування (зонінгу) центральної частини м. Києва «Методика розробки плану зонування м. Києва». Про це інформують у Департаменті містобудування та архітектури КМДА.

Відвідувачі заходу зможуть ознайомитися з методикою розробки плану зонування, поставити питання та надати пропозиції.

План зонування центральної частини м. Києва був розроблений на замовлення Департаменту містобудування та архітектури в 2015 році КО «Інститут Генерального плану м. Києва».

План зонування центральної частини м. Києва – це нова містобудівна документація для столиці, розроблена за новітньою методикою. Мета даної документації – встановити режими та регламенти забудови в центральній частині Києва (щільність населення, висотність забудови, функціональне призначення територій тощо).

Зазначимо, що презентації, присвячені обговоренню плану зонування Києва, будуть проводитися щочетверга в Департаменті містобудування та архітектури КМДА.

Також Департамент планує проводити обговорення плану зонування окремих підзон на інших публічних майданчиках протягом декількох місяців. З інформацією можна ознайомитися на сайті Департаменту містобудування та архітектури.

Учасники заходу: Ганна Бондар – в.о. директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА, Василь Присяжнюк – головний архітектор КО «Інститут Генерального плану м. Києва».

Адреса проведення заходу: вул. Хрещатик, 32, Департамент містобудування та архітектури.

Вхід вільний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]