Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко у Давосі: «Відкритість влади є основою протидії корупції та залучення інвестицій»

20 січня 2016 року, 15:20

Відкритість влади – головний ключ у протидії корупції та залученні інвестицій. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в інтерв’ю в прямому ефірі телеканалу CNBC під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

«Ми розуміємо, що для подальшого розвитку Києва та України нам потрібні швидкі та ефективні реформи. Вони йдуть не так швидко, як хотілося б. У Києві ми впроваджуємо інноваційні технології в управлінні містом – систему Smart City. У цьому нам допомагають світові компанії. Вже, зокрема, працює електронний бюджет та сервіс онлайн-петицій, які популярні серед киян», – зазначив Віталій Кличко.

Міський голова підкреслив, що відкритість влади – головний ключ у протидії корупції. «Ми очікуємо більше інвестицій в економіку міста. Менш ніж за два роки ми змогли залучити в столицю 1,7 млрд гривень інвестицій. Це гарний сигнал для нашого міста та країни в цілому», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]