Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко з мерами Парижа, Сеула та інших міст світу обговорили у Давосі, як запроваджувати інновації в містах

20 січня 2016 року, 19:45

Мер Києва Віталій Кличко, який перебуває в Давосі на Всесвітньому економічному форумі, взяв участь в дискусії «Стимулювання інновацій в містах» разом із мерами Парижа, Сеула та інших міст світу.

«Всесвітній економічний форум у Давосі – це майданчик для спілкування світових лідерів, політичних діячів, економістів, фінансистів. Це вироблення спільних позицій і об’єднання зусиль, щоб світ розвивався і рухався вперед. Цього року чимало дискусій форуму присвячені розвитку міст, стимулюванню інновацій в містах», – сказав Віталій Кличко в коментарі журналістам.

Він зазначив, що впровадження сучасних технологій в управління містом є сьогодні одним із головних пріоритетів української столиці. «Ми впроваджуємо інноваційні технології в управлінні містом – систему Smart City. Майбутнє – саме за технологіями. І, щоб Київ був сучасним європейським містом, ми повинні використовувати усі найсучасніші світові інновації. Зокрема, щоб зробити ефективним і прозорим управління містом», – підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко зазначив, що для реформування у столиці важливо використовувати успішний світовий досвід, залучати інвесторів, які сьогодні шукають нові напрямки для розвитку бізнесу. «І Давос – це саме той майданчик, де ми можемо обмінюватися досвідом, як ефективно втілювати перетворення в наших містах, дискутувати про наступні кроки, які необхідно робити для розвитку і впровадження інновацій», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]