Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Кандидата на посаду голови Асоціації міст України висуває правління організації, і мою кандидатуру підтримала більшість делегатів»

23 січня 2016 року, 18:21

Кандидата на посаду голови Асоціації міст України висуває правління організації. Мою кандидатуру, яку винесло правління на конференцію, підтримала переважна більшість її делегатів. Про це в коментарі журналістам заявив мер Києва Віталій Кличко після обрання головою Асоціації міст України.

«Правління Асоціації винесло мою кандидатуру на голосування і переважна більшість членів Асоціації підтримали це рішення. Я не буду виправдовуватись стосовно закидів про відсутність опонента, адже мою кандидатуру підтримала більшість. Якби не підтримали мене, треба було би висувати іншу особу, однак це питання до правління організації», – наголосив Віталій Кличко.

Він додав, що його кандидатуру підтримав 171 член Асоціації з 208, які зареєструвалися та мали право голосу. «Це було демократичне голосування. Тільки в радянські часи усі сто відсотків голосували «за» і одноголосно, мою ж кандидатуру підтримала більшість», – підкреслив Віталій Кличко.

На правлінні Асоціації міст України розглядали 3 кандидатури. Мера Києва Віталія Кличка, Львова – Андрія Садового та міського голови Тернополя – Сергія Надала. Переважна більшість членів правління Асоціації підтримала кандидатуру мера Києва – з 46 членів правління 41 проголосували за Віталія Кличка, і його кандидатуру винесли на голосування на конференції. До цього кандидатів на своїх засіданнях висували регіональні відділення Асоціації міст України: 13 з них висунули Віталія Кличка, 2 – Надала, 1 – Садового.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]