Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! Сьогодні з 16:30 буде обмежено в’їзд до столиці великогабаритного транспорту!

25 січня 2016 року, 13:19

У зв’язку з погіршенням погодних умов – посиленням снігопаду, – керуючись прогнозом Українського гідрометцентру, Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  КМДА прийняла рішення обмежити в’їзд до столиці великогабаритного транспорту сьогодні, 25 січня, із 16:30. Передбачається, що обмеження діятиме протягом 3-х годин – до 19:30. Це дозволить снігоприбиральній техніці, яка працює на вулицях міста, оперативно здійснювати прибирання та уникнути утворення заторів на дорогах.

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природнього середовища КМДА Роман Ткачук, рятувальники спільно з патрульною поліцією організують чергування спецтехніки (тягачів) на найбільш складних та навантажених спусках та підйомах міста.

Рятувальники вкотре звертаються до водіїв із переконливим проханням не використовувати за можливості власні авто під час погіршення погодних умов і надати перевагу громадському транспорту. Також, прохання – не паркувати транспорт у місцях, де він заважатиме роботі комунальників, які прибирають автошляхи від снігу.

Про всі скарги на якість прибирання вулиць кияни можуть повідомити до міського контакт-центру за номером: 15-51 та на спеціалізовану диспетчерську службу: 15-57.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]