Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Завтра у столиці розпочнуть роботу мобільні групи з питань дотримання протиепідемічних заходів

26 січня 2016 року, 17:12

Міська влада закликає столичні підприємства дотримуватися протиепідемічних заходів, які сприятимуть покращенню ситуації із захворюваністю на грип та ГРВІ у Києві. Насамперед, у всіх закладах та установах необхідно дотримуватися температурного режиму (не нижче +18 градусів), забезпечити регулярне миття й провітрювання приміщень, не допускати до роботи у колективах хворих працівників.

Про це під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Києва повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Завтра розпочинають роботу мобільні групи, які відвідуватимуть підприємства, виявлятимуть недоліки в організації протиепідемічного режиму та надаватимуть свої рекомендації. У першу чергу, це стосується підприємств з найбільш численними колективами, підприємств, працівники яких за родом діяльності спілкуються з великою кількістю відвідувачів. Ми готові надавати всю необхідну методичну та організаційну допомогу», – заявив він.

Заступник голови КМДА висловив переконання, що керівники усіх без винятку підприємств Києва підуть назустріч міській владі з міркувань безпеки та здоров’я власних підлеглих.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]