Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: «Навчання у київських школах буде відновлено 8 лютого»

29 січня 2016 року, 10:51

Учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва повернуться на уроки в понеділок, 8 лютого. Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, таке рішення було ухвалене сьогодні, 29 січня, на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Київ зараз перебуває на піку епідемії. Щоб не наражати дітей на небезпеку, ми вирішили продовжити профілактичний карантин ще на тиждень і відновити уроки у понеділок, 8 лютого», – зазначила вона.

Оскільки наступного тижня починаються заняття у студентів, міська влада прийняла рішення додатково проінформувати Міністерство освіти і науки, якому підпорядковані вищі навчальні заклади, про рекомендації Держсанепідслужби щодо обмежувальних протиепідемічних заходів у столиці. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]