Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс призначений на посаду першого заступника голови КМДА

29 січня 2016 року, 14:21

Геннадій Пліс призначений на посаду першого заступника голови Київської міської державної адміністрації. Відповідне  розпорядження підписав мер Віталій Кличко.

Геннадій Пліс народився на Луганщині у 1967 році. Має три вищі освіти: технічну (є кандидатом технічних наук), юридичну та економічну.

Трудову діяльність розпочав у 1991 році у Стаханові; у Києві працював начальником фінансово-економічного управління Міністерства вугільної промисловості (з 2005 до 2006) і начальником Головного управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА (з листопада 2006 до квітень 2012 року). Має керівний досвід на великих вугільних підприємствах.

До призначення першим заступником голови КМДА очолював Департамент фінансового контролю та аудиту Київської міської державної адміністрації (з жовтня 2014 року).

Своїм основним завданням Геннадій Пліс вбачає реалізацію системного підходу і узгодження реформ зі стратегією розвитку міста. За його словами, це, передусім, втілення проектного менеджменту як основного елементу управління і контролю на принципах прозорості та ефективності. Він також дбатиме про підвищення ефективності діяльності комунальних підприємств, їх реформування, встановлення чітких цільових параметрів (KPI) та моніторинг прогресу в їхньому досягненні.

Перший заступник голови КМДА дбатиме також про створення системи внутрішнього контролю відповідно до міжнародних стандартів.

«Перший етап боротьби з корупцією, який був пов’язаний з виявленням корупційних схем та ініціюванням кримінальних проваджень, дав зрозуміти, що наша команда налаштована агресивно, і місця для корупції у Києві немає і не буде», – зазначив Геннадій Пліс.

«Я не хотів би багато говорити чи обіцяти, адже Києву розмови та обіцянки не допоможуть. Сьогодні кияни чекають від нас реальних справ. І я як киянин так само надаю перевагу діям. Моя мета – продовжити втілювати у життя все те, що спрямоване на забезпечення європейського майбутнього мешканців нашого чудового міста», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]