Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато громадські слухання проекту детального плану Микільської Слобідки

02 лютого 2016 року, 17:32

Департамент містобудування та архітектури повідомляє про початок процедури громадських слухань проекту Детального плану території місцевості Микільська Слобідка, що включає вулиці Панельна, Челябінська, залізничні колії, вулиці 1-у Садову та Садово-Набережну у Дніпровському районі.

У проекті враховано сучасну містобудівну ситуацію, а також рішення проекту Генерального плану міста Києва щодо розвитку транспортної інфраструктури міста та формування крупних транспортних вузлів: просп. Генерала Ватутіна — магістраль Троєщина-Осокорки, з проходженням траси швидкісного трамваю,  реструктуризації окремих промислових підприємств, які на даний час проходять процедуру ліквідації, а також урахування інвестиційних намірів окремих землевласників, що пройшли попереднє погодження. 

Для забезпечення соціально-гарантованого рівня на етап 20 років установами і підприємствами обслуговування в межах кварталів проектної забудови пропонується розміщення 3 дитячих дошкільних установ загальною кількістю 370 місць. Планується будівництво школи на 1 266 місць на території ВАТ «Дарницький комбінат будівельних матеріалів і конструкцій» тощо.

На перших поверхах житлових будинків передбачається розміщення зони повсякденного обслуговування: кабінети сімейного лікаря, амбулаторії, бібліотеки, зали для занять фізкультурою, дитячі клуби, офісні приміщення тощо.

Проектом також передбачається комплексний благоустрій території, розробка пропозицій розвитку транспортної та інженерної інфраструктури, поліпшення навколишнього природного середовища, забезпечення заходів санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Експозиція проекту Детальний план території місцевості Микільська Слобідка розміщена у приміщенні Дніпровської державної адміністрації: м. Київ, бульвар Праці, 1/1. Матеріали проекту детального плану території також розміщені на сайті Департаменту містобудування та архітектури. Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 24 лютого 2016 року.

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подавати до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м. Київ. вул. Хрещатик, 32.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]