Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці привітали волонтерів благодійної акції «Ялинка бажань»

05 лютого 2016 року, 8:22

Понад 300 волонтерів Києва та Київської області взяли участь у благодійній новорічній акції «Ялинка бажань: кожен здатен на диво». Їм вдалося зібрати справжні новорічні подарунки для понад 5 тисяч дітей-клієнтів мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко після зустрічі з волонтерами акції.

«Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Благодійним фондом «Незалежна країна» та однією з найбільших мереж супермаркетів провів благодійну акцію, яка забезпечила різдвяними подарунками дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей та багатодітних родин, особливих дітлахів, а також дітей-переселенців та з сімей учасників АТО», – розповіла вона.

Ганна Старостенко привітала всіх волонтерів, які взяли участь у благодійній акції та відзначила нагородами найкращих з них: «Приємно, що наша акція «Ялинка бажань» стала загальноукраїнською – цього року ініціативу Києва підтримали Одеса, Харків, Житомир, Полтава, Біла Церква та багато інших міст нашої країни. Вітаю вас із такими значними досягненнями та закликаю й надалі продовжувати волонтерську діяльність. Адже бути волонтером – це покликання серця. Слухайтесь його і йдіть лише вперед».

Загалом, за два тижні проведення акції у Києві було зібрано понад 20 тисяч подарунків: солодощі, іграшки, одяг, сувеніри, фрукти та багато інших речей, які згодом стали 5 144 подарунковими наборами. Ці подарунки були вручені дітям-клієнтам мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва під час різноманітних новорічних заходів.

Більше фото події у галереї

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]