Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

11 лютого відбудеться четвертий публічний захід у рамках обговорення плану зонування центральної частини м. Києва

09 лютого 2016 року, 14:03

У четвер, 11 лютого 2016 року, о 18:30 відбудеться четвертий публічний захід «Планувальне утворення «Липки» в рамках обговорення плану зонування (зонінгу) центральної частини м. Києва.

План зонування центральної частини м. Києва був розроблений на замовлення Департаменту містобудування та архітектури в 2015 році КО «Інститут Генерального плану м. Києва».

План зонування центральної частини м. Києва – це нова містобудівна документація для столиці, розроблена за новітньою методикою. Мета даної документації – встановити режими і регламенти забудови в центральній частині м. Києва (щільність населення, висотність забудови, функціональне призначення територій тощо).

Публічні заходи, присвячені обговоренню плану зонування центральної частини Києва, триватимуть щочетверга у Департаменті містобудування та архітектури. З матеріалами зонінгу можна ознайомитися за посиланням.

 

Адреса проведення заходу: Департамент містобудування та архітектури

(вул. Хрещатик, 32, 2-ий поверх (хол))

Вхід вільний

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]