Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В усіх школах Києва посилено контроль за здоров’ям дітей – Ганна Старостенко

09 лютого 2016 року, 15:08

З відновленням навчального процесу у загальноосвітніх навчальних закладах міська влада посилила медичний супровід у всіх школах Києва. Це дозволить не лише виявити хворобу в учнів або вчителів на ранній стадії, а й запобігти її поширенню у закладі. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час візиту до спеціалізованої школи № 304 Святошинського району.

«Після відновлення навчально-виховного процесу ми розпочали перевірки шкіл, щоб відслідкувати, як виконуються наші приписи щодо посиленого санітарного режиму, а також медичного супроводу. На сьогодні у школах посилено контроль з боку медичних працівників, педагогічного колективу, у медпунктах наявний необхідний перелік першочергових ліків, усі класи провітрюються, а прибирання здійснюється дезінфікуючими засобами», – запевнила вона.

Ганна Старостенко також підкреслила, що місто забезпечило наявність медичних працівників навіть у тих закладах, де відкриті вакансії.

«Ми звернулися до районних держадміністрацій з проханням делегувати медичних працівників з поліклінік або лікарень на час навчального процесу», – пояснила вона.

Під час візиту до школи заступник голови КМДА також наголосила на ефективності вчасного введення профілактичного карантину: «Саме завдяки своєчасному припиненню навчального процесу темпи захворюваності серед дітей значно сповільнилися. Сьогодні у школі, яку відвідують більше тисячі школярів, кількість відсутніх не перевищує 5% від загальної кількості».

Більше фото події у галереї

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]