Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для очищення вулично-дорожньої мережі від снігу у столиці задіяно 482 одиниці спецтехніки

11 лютого 2016 року, 19:24

У столиці триває очищення вулично-дорожньої мережі від снігу та льоду. Так, за інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, станом на 19:00 11 січня для прибирання снігу задіяно 482 одиниці спецтехніки. Зокрема, 163 одиниці КП «Київжитлоспецексплуатація», 18 – КП «Київпастранс», 52 – КО «Київзеленбуд», 249 – КК «Київавтодор». Окрім того, для прибирання снігу та льоду задіяно 6 018 осіб житлово-експлуатаційних дільниць.

Нагадаємо, що у Києві продовжують працювати стаціонарні пункти обігріву. Так, за повідомленням оперативного чергового зазначеного управління, 25 таких пунктів працюють у цілодобовому режимі.

Фахівці звертається до власників приватного транспорту з проханням із розумінням поставитись до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]