Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч з 11 на 12 лютого з вулиць столиці автодорівці вивезли 295,2 т снігу на спеціальні майданчики

12 лютого 2016 року, 11:15

Працюючи позмінно у цілодобовому режимі, працівники підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» уночі та зранку 12 лютого продовжували виконувати роботи із зимового утримання вулично-дорожньої мережі столиці. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Зокрема, уночі автодорівці очищували крайні праві смуги автошляхів, у тому числі заїзні «кишені» до зупинок громадського транспорту, тротуари. Бригади з ручного прибирання очищували від снігу та льоду підходи до надземних та підземних пішохідних переходів, сходові марші та зупинки громадського транспорту, які обслуговують підприємства КК «Київавтодор». Крім того, зранку 12 лютого дорожники обробляли протиожеледними матеріалами вулично-дорожню мережу міста, щоб забезпечити безпечний рух автотранспорту та пішоходів.

Протягом доби автодорівці використали 1258,3 т солі та 580 т піщано-соляної суміші. Вночі на спеціальні майданчики було вивезено 295,2 т снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]