Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Спасибко: «Троє кандидатів на посаду Головного архітектора Києва вже представили свої презентації»

18 лютого 2016 року, 19:29

Троє кандидатів на посаду Головного архітектора Києва вже представили свої презентації. Про це повідомив заступник голови КМДА, голова комісії з відбору кандидата на посаду директора Департаменту містобудування та архітектури – Головного архітектора міста Києва Олександр Спасибко.

«Наразі в роботі конкурсної комісії проходить черговий етап – це презентації стратегічного бачення розвитку Києва, пропозицій з реформування Департаменту містобудування та архітектури та представлення творчого доробку конкурсантів. Сьогодні комісія слухала трьох конкурсантів – Ганну Бондар, Сергія Броневицького та Миколу Віхарєва. Наступні презентації відбудуться 19 та 22 лютого. Нагадую, що організовано відеозаписи виступів. Їх буде оприлюднено вже після завершення співбесід», – розповів Олександр Спасибко.

Нагадаємо, що 16 лютого відбулося тестування усіх кандидатів. 12 кандидатів склали іспит успішно та перейшли до наступного етапу конкурсу. Заступник голови конкурсної комісії, керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко повідомив, що результати тестування викликали широку дискусію громади. Комісія ще раз обговорила питання визнання результатів іспиту. Іспит був відпрацьований комісією та конкурсантами з повним дотриманням усіх процедур, тож немає жодних об’єктивних підстав для сумнівів.

«Пропоную членам комісії на співбесідах ставити будь-які питання зі списку тестових завдань. Думаю, конкурсанти, які набрали 100 балів, зможуть впевнено відповісти на них знову. Також, крім результатів тестування, обов’язково опублікуємо питання тестів на офіційному сайті КМДА», – сказав Володимир Бондаренко.

Наступним етапом конкурсу будуть співбесіди конкурсантів, за результатами яких оберуть п’ять кандидатів. З 29 лютого до 4 березня відбудуться публічні презентації цих кандидатів у Колонній залі КМДА за участю громадськості.

11 березня відбудеться фінальне засідання комісії, де оголосять переможця конкурсу, якого має затвердити на посаду мер Києва Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]