Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся у Вашингтоні з віце-президентом США Джозефом Байденом

24 лютого 2016 року, 22:00

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у Білому Домі з віце-президентом Сполучених Штатів Джозефом Байденом.

Під час зустрічі йшлося про політичну ситуацію в Україні. Коментуючи зустріч, Віталій Кличко зазначив, що віце-президент США наголосив на невідкладних кроках, які принесуть реальні результати у боротьбі з корупцією, на швидкому втіленні ефективних реформ та об'єднанні політичних сил навколо ключових завдань та державних інтересів України.

Віталій Кличко переконаний, що особисті амбіції політиків, яким довірили втілювати зміни, не повинні переважати над інтересами країни і перетвореннями, на які чекають люди.

«Чи зможе Україна нарешті зробити необхідні кроки для руху вперед – за цим сьогодні спостерігають в багатьох країнах світу. Та найголовніше – цього очікують люди в Україні, від цього залежить майбутнє нашої держави», – наголосив Віталій Кличко.

Також під час зустрічі Віталій Кличко порушив питання щодо загострення ситуації на Сході України. Та на тому, що Росія продовжує порушувати Мінські домовленості.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]