Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Будівельні роботи в аварійному будинку на Хмельницького відбувалися з порушенням техніки безпеки»

25 лютого 2016 року, 17:36

Будівельні роботи в аварійному будинку на вул. Богдана Хмельницького, 12-14 відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, який прибув до будинку, де під час проведення будівельних робіт впали перекриття та постраждали люди.

«За інформацією самих будівельників, під завалами опинилися четверо чи п’ятеро людей. Під час будівельних робіт у будинку впали перекриття – з четвертого до першого поверху. Аварійний будинок на вулиці Богдана Хмельницького знаходиться у приватних руках. Зараз ми з’ясовуємо, хто саме проводив у ньому роботи», – розповів Віталій Кличко.

Мер також повідомив, що двох постраждалих вже дістали з-під завалів – швидка відвезла їх до лікарні. Зараз рятувальники розбирають завали, щоб дістатися до інших постраждалих та надати їм допомогу.

«Правоохоронні органи повинні оперативно розібратися, хто саме і з якою метою здійснював будівельні роботи без дозвільних документів. І винні у тому, що постраждали люди, мають бути притягнуті до відповідальності», – підкреслив Віталій Кличко.

Будинок, в якому сьогодні обвалилися внутрішні перекриття, визнаний аварійним у 2004 році і відселений. Він перебуває у приватних руках та переданий на баланс ОСББ Богдана Хмельницького 12-14.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]