Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада хоче об’єднати інформацію про адміністративні та соціальні послуги на одному сайті

25 лютого 2016 року, 17:43

Столична влада хоче об’єднати інформацію про всі адміністративні та соціальні послуги, які надаються мешканцям міста, на одному сайті. Про це під час інспектування Оболонського районного відділення праці та соціального захисту населення повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його словами, міська влада вивчає ситуацію, щоб знайти максимально комфортні рішення для мешканців та спеціалістів.

«Люди у цих структурах працюють дуже багато. Щодня вони допомагають сотням киян знайти рішення різних соціальних питань. Якість їх роботи – це якість комунікації між владою і людьми у цілому», – підкреслив Геннадій Пліс. Він високо оцінив роботу спеціалістів Оболонського відділення та наголосив на тому, що навіть при незначних коштах, які виділяються на утримання самого приміщення, та незначну оплату праці люди працюють надзвичайно відповідально.

У свою чергу керівник відділення Олена Клебанова зазначила, що структура – одна з найбільших у місті.

«Щомісячні нарахування субсидій становлять понад 17 000 000 грн в опалювальний період. За 2015 рік видано 4 333 направлення для забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, ветеранам війни та праці видано 1 234 посвідчень, які дають право на користування пільгами. На сьогоднішній день налічується 9 103 особи, які мають статус постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи, занесені до Регіонального реєстру всіх категорій постраждалого населення Оболонського району міста Києва та користуються пільгами згідно з чинним законодавством», – повідомила керівник. Також, за її словами, у відділенні оформляють картку киянина. Протягом 2015 року для оформлення та видачі картки киянина звернулося 6 812 осіб. Наразі її видали всім пільговикам, які звернулися до відділення.

«Загалом на даний час карткою киянина в Оболонському районі столиці користуються 69 488 мешканці», – додала Олена Клебанова.

Більше фото події у галереї

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]