Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни визначатимуться щодо нових назв проспектів Генерала Ватутіна та Московського

02 березня 2016 року, 16:30

Сьогодні, 2 березня, відбулось засідання комісії з питань найменувань. Серед інших питань було розглянуто пропозицію Українського інституту національної пам’яті щодо перейменування Московського проспекту та проспекту Генерала Ватутіна на честь Степана Бандери та Романа Шухевича відповідно.

Як повідомляє Департамент суспільних комунікацій, комісія вирішила запропонувати Київському міському голові винести ці пропозиції на громадське обговорення згідно з чинним законодавством. Триватиме громадське обговорення протягом двох місяців.

Долучитися до суспільно-важливого процесу зможе кожен мешканець Києва. Задля цього громадське обговорення проходитиме у формі електронної консультації. Отже, завітавши на офіційний сайт Київської міської державної адміністрації, а саме: до рубрики «Е-МІСТО» – «Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів», кожен зареєстрований користувач порталу має змогу залишити свій «голос» – погодитися або не погодитися із запропонованими проектами, висловити свої пропозиції, зауваження.

Тільки після завершення обговорення з урахуванням отриманих пропозицій та зауважень буде розглянуто питання про направлення подання до Київської міської ради для прийняття відповідного рішення.

 

Довідково.

Комісія з питань найменувань є постійно діючим консультативно-дорадчим органом при Київському міському голові, який створено з метою отримання фахових висновків з питань присвоєння, зміни назв об’єктів міського підпорядкування, присвоєння юридичним особам та об’єктам міського підпорядкування імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій у Києві.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]