Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом минулої доби КК «Київавтодор» відновила понад 1 000 кв. м асфальтобетонного покриття

12 березня 2016 року, 12:43

Комунальна корпорація «Київавтодор» продовжує проводити ремонт доріг і вулиць столиці. 11 березня відповідні роботи тривали на вул. Ревуцького, вул. Миколи Лаврухіна, вул. Каунаській, вул. Березневій, вул. Сиваській, вул. Стеценка, просп. Науки, просп. Академіка Глушкова, вул. Семенівській, вул. Клінічній тощо.

Крім того, дорожники механізовано та вручну прибирали вулично-дорожню мережу, ремонтували та очищали зливоприймачі та оглядові колодязі, мили колесовідбійну стрічку.

Також протягом дня автодорівці заливали тріщини дорожнього покриття на вул. Братиславській, б-рі Перова, вул. Уборевича, вул. Митрополита Василя Липківського та на інших об’єктах.

За сприятливих погодних умов підприємствами корпорації заплановано виконати роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на площі близько 30 000 кв. м до кінця березня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]