Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На Заході сьогодні дивляться на Київ як на перспективне місто для вкладення грошей»

17 березня 2016 року, 10:56

На Заході сьогодні дивляться на Київ як на перспективне місто для вкладення грошей. І завдання столичної влади – показати інвесторам, що цими перспективами треба скористатися. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

«Щоб були кошти на втілення проектів, розвиток і будівництво інфраструктури, щоб місто розвивалося, Київ повинен залучати інвесторів, які створюють робочі місця, платять податки в бюджет міста, «приводять» у Київ сучасні технології. І ми сьогодні створюємо всі умови для залучення іноземних інвесторів, гарантуємо їм прозорість в роботі бізнесу і нашу всебічну допомогу» – зазначив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що повернувся з міжнародної виставки MIPIM, у рамках якої Київ отримав нагороду у конкурсі видання Foreign Direct Investment Magazine «Європейські міста і регіони майбутнього 2016-2017».

«На Заході сьогодні дивляться на Київ як на перспективне місто для вкладення грошей. Наше завдання – показати інвесторам, що цими перспективами треба скористатися. Що Київ – найкраще і найсприятливіше місто для інвестицій», – наголосив Віталій Кличко.

Те, що світові експерти визнали столицю України привабливою для інвестицій, зазначив Київський міський голова, є важливим і позитивним сигналом для інвесторів вкладати гроші і великим стимулом для влади – пропонувати нові цікаві проекти, створювати найсприятливіші умови і середовище для роботи іноземного бізнесу.

«Тому я завжди, в усіх поїздках, у спілкуванні з інвесторами наголошую, що сьогодні – найкращий момент інвестувати в Україну, в Київ. І багато моїх зусиль спрямовані саме на залучення коштів у Київ. Щоб наше місто розвивалася і відповідало всім критеріям європейської столиці. І давайте над цим працювати разом і з усією відповідальністю. Бо саме працювати на користь міста і в інтересах киян обіцяв своїм виборцям кожен, хто знаходиться в цьому залі», – закликав столичних депутатів мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]