Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поспілкувався з мамою Надії Савченко та доручив вирішити питання щодо надання їй земельної ділянки

17 березня 2016 року, 13:30

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався з мамою Надії Савченко – Марією Іванівною Савченко – і доручив своєму заступнику Олександру Спасибку вивчити і вирішити питання щодо можливості надання їй земельної ділянки у Києві.

«До нас звернулася мама Надії Савченко щодо виділення земельної ділянки. Враховуючи те, що Надія Савченко – це символ українського патріотизму і мужності, людина з великим серцем, ми у найкоротші терміни знайшли і запропонували таку ділянку у Биківні. Але виникли зауваження, і Марія Іванівна висловила бажання отримати ділянку в іншому місці. І зараз я даю доручення моєму профільному заступнику розглянути це питання, вивчити всі можливості, щоб воно пройшло земельну комісію. І, якщо є така можливість, – виділити земельну ділянку для родини Надії Савченко в іншому районі столиці», – зазначив Віталій Кличко в коментарі журналістам.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]