Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: «Ми збільшили фінансування підприємства, від якого залежить безпека бригад «швидкої» та пацієнтів»

17 березня 2016 року, 19:05

На утримання КО «Київмедспецтранс» з міського бюджету виділено близько 220 млн грн

Цього року міська влада збільшила фінансування КО «Київмедспецтранс», яке відповідає за технічний стан карет швидкої медичної допомоги. На утримання комунальної організації «Київмедспецтранс» з міського бюджету столиці виділено близько 220 млн грн. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник під час інспекційного візиту до комунальної організації «Київмедспецтранс».

«Київмедспецтранс» є найбільшою організацією України, на балансі якої знаходиться спеціальний медичний транспорт. Саме від якості роботи фахівців організації залежить те, в якому стані «швидкі» виїжджатимуть на виклики до киян, а це – безпека бригад і пацієнтів», – зазначив Микола Поворозник та підкреслив, що зі своїм основним завданням спеціалісти організації цілком справляються.

За його словами, наразі автомобільний парк комунальної організації «Київмедспецтранс» нараховує 654 транспортні засоби. Серед них: 319 автомобілів швидкої медичної допомоги, 298 – невідкладної медичної допомоги і ще 37 – технологічний транспорт.

Так, за минулий рік тут проведено 6 697 ремонтів різного ступеню складності – від поточних та планових до капітальних ремонтів двигунів. Крім того, особливою гордістю КО «Київмедспецтранс» є досвід відновлюваних робіт.

«За півтора року працівники організації «поставили на колеса» 54 автомобіля швидкої та невідкладної допомоги, які до цього багато років простоювали та перетворювались на металобрухт», – розповів Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]