Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив очільнику Святошинського району прибрати сміттєзвалище біля озера і розбити на його місці сквер

30 березня 2016 року, 14:14

Мер Києва Віталій Кличко доручив новопризначеному очільнику Святошинського району Володимиру Каретку прибрати сміття і розбити сквер біля озера по вулиці Верховинній – на ділянці, яка огороджена парканом і перетворилася на сміттєзвалище. Про це заявив Віталій Кличко під час інспекції з очільниками районів, присвяченій питанням благоустрою.

«Зараз теплішає, люди почнуть виходити у парки і сквери з друзями і родинами. Після зими всі наші парки і сквери повинні бути прибраними і комфортними. Ми зараз провели інспекцію і я залишився незадоволений. У столиці триває місячник благоустрою. І я даю очільникам районів максимум два-три тижні, щоб лад у київських парках і скверах був наведений і для відпочинку людей була створена належна інфраструктура», – зазначив Віталій Кличко.

Він доручив очільникам районів залучити до прибирання приватних власників, щоб їхні території також були чисті.

Мер також закликав голів районів залучати малий бізнес для облаштування парків і скверів.

«Щоб у парках були цивілізовані маленькі альтанки, поряд – урни. Щоб люди могли прийти на пікнік, комфортно відпочити. Давайте малому бізнесу можливість оренди і нехай вони облаштовують територію», – сказав Віталій Кличко.

Інспектуючи Святошинський район, мер з головами районів зупинились біля сміттєзвалища, огородженого парканом, поблизу озера на вулиці Верховинній. 

«Я отримав інформацію, що власників цієї огородженої кимось ділянки не виявили. Значить, вона належить місту і повинна бути у належному стані. Я даю завдання голові району прибрати тут все і зробити на цьому місці сквер. Дуже гарна територія, біля озера. Це буде ще одне місце для відпочинку киян», – зазначив Віталій Кличко.

Голова району у свою чергу запевнив мера, що територія найближчим часом буде прибрана і на ній облаштують сквер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]