Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбудеться відкритий фестиваль гумору та сміху Kyiv Open Smile

31 березня 2016 року, 9:49

У суботу, 2 квітня 2016 року, у Києві вперше відбудеться відкритий фестиваль гумору та сміху Kyiv Open Smile. Захід з нагоди Міжнародного дня сміху та розіграшів організований громадською організацією «Ліга Життя» за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Для гостей свята буде організовано безліч фан-зон та цікавих заходів. Весняний настрій створять виступи студентських колективів, театралізовані вистави та видовищні номери циркових шкіл. Окрім концерту на головній сцені, будуть функціонувати алеї дитячого сміху, спорту, арт-жартів.

Усі охочі зможуть взяти участь у численних конкурсах, а також допомогти визначити переможців у фіналах розіграшів.

Також під час цього свята гумору увагу буде зосереджено на серйозних та важливих темах: здоровий спосіб життя, спорт, здоров’я, відповідальне ставлення до себе та навколишнього середовища. Також кожен охочий зможе принести речі, іграшки для допомоги вимушеним переселенцям та мешканцям з зони АТО.

Деталі – на офіційній Facebook-сторінці фестивалю

Вхід безкоштовний

Місце проведення заходу: Арка Дружби народів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]