Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До суду передані обвинувальні акти за 6 кримінальними провадженнями проти корупціонерів

31 березня 2016 року, 17:11

Протягом минулого року у Києві звільнили близько 400 чиновників міської адміністрації, включаючи 47 керівників комунальних підприємств. Це абсолютний рекорд для України і реальний показник того, що мерія справді зацікавлена побороти корупцію. Про це під час прес-конференції щодо перебігу кримінальних проваджень за результатами правопорушень, пов’язаних із неналежним використанням коштів бюджету м. Києва та комунального майна, розповів перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

 «За нашими поданнями проти корупціонерів було відкрито 88 кримінальних проваджень на понад 386 млн грн, і ми дуже сподіваємося, що компетентні органи доведуть ці справи до кінця», – підкреслив Геннадій Пліс та додав, що з початку року поновлено два кримінальних провадження щодо КП «Бессарабський ринок» та КП «Київжитлоспецексплуатація».

Директор Департаменту внутрішнього контролю та аудиту Оксани Колтик зазначила, що наразі за матеріалами аудитів, проведених профільним Департаментом, за 6 кримінальними провадженнями обвинувальні акти передані до суду (сума можливих оціночних втрат 7 млн грн). Підготовлено повідомлення про підозру відповідальним у правопорушеннях особам (сума можливих оціночних втрат 101 млн грн), 4 особи оголошено в розшук та 28 матеріалів знаходяться на судовій експертизі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]