Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Французька весна в Україні» відкриється грандіозною світловою проекцією на Європейській площі 2 квітня

01 квітня 2016 року, 10:35

Цієї суботи, 2 квітня, у рамках відкриття 13-го фестивалю «Французька весна в Україні» на Європейській площі відбудеться світлова проекція «Анукі у пошуках весни». Організаторами заходу традиційно виступили Посольство Франції в Україні та Французький інститут в Україні за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Світлова проекція, створена за допомогою технологій 3D-меппінгу, перетворить Український дім на величезний відеоекран. За сюжетом двоє найменших у світі ескімосів Анукі відправляться «на пошуки весни». У своїх мальовничих і веселих пригодах персонажі зустрінуть мандрівниць, які зачарують своїми музичними та вокальними творами – участь в одній зі сцен дійства візьме український жіночий театрально-музичний гурт Dakh Daughters.

Кияни та гості міста зможуть двічі побачити світлову проекцію «Анукі у пошуках весни» – о 20:30 та 21:30.

Зазначимо, що фестиваль «Французька весна в Україні» триватиме протягом усього квітня. Ознайомитися з програмою заходів у Києві можна за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]