Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Платіжки киянам надійдуть вчасно, для рахунків за реквізитами банку «Хрещатик» забезпечено переадресацію платежів

07 квітня 2016 року, 12:12

Попри припинення прийому платежів ПАТ КБ «Хрещатик», оплата киянами житлово-комунальних послуг здійснюватиметься у звичному для киян порядку. Міська влада вжила оперативних заходів, у результаті яких усі платежі за «комуналку» надійшли за призначенням і жодна київська родина не втратила сплачені кошти. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, платіжки за березень надійдуть споживачам з новими реквізитами банків.

«Мешканці столиці можуть здійснити оплату у відділені будь-якої банківської установи або «Укрпошти». У платіжних документах виготовлених КП ГІОЦ для оплати житлово-комунальних послуг за березень 2016 року (мешканці їх отримають на початку квітня 2016 року) будуть вказані нові реквізити для зарахування коштів. При цьому грошові кошти сплачені мешканцем за житлово-комунальні послуги у попередні періоди, навіть за платіжними документами, в яких зазначено реквізити банку «Хрещатик», автоматично зараховані на новий  розподільчий рахунок КП ГІОЦ, відкритий у державному банку. Таким чином, усі сплати зараховано і кияни не втратили своїх коштів», – пояснив заступник голови КМДА.

У разі необхідності отримання додаткової інформації стосовно зарахування сплачених коштів, у мешканців міста є можливість звернутися до будь-якої точки обслуговування комунального концерну «Центр комунального сервісу» (адреси точок прийому та графік їх роботи розміщенні на сайті ЦКС за адресою: cks.kiev.ua) або перевірити факт зарахування коштів у особистому кабінеті на сайті Комунального підприємства «Головний інформаційно-обчислювальний центр»: https://www.gioc.kiev.ua/cabinet/. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]