Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у вшануванні памʼяті в’язнів нацистських концтаборів

11 квітня 2016 року, 13:03

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь у вшануванні памʼяті вʼязнів нацистських концтаборів,  поклав квіти до памʼятника жертвам нацистського терору і жертвам Бабиного Яру та поспілкувався з ветеранами.

«Дуже важливо пам’ятати про страшну трагедію Другої Cвітової, аби подібного не повторилося в майбутньому. Тому я доручив, щоб у столичних школах провели б уроки, де молодому поколінню розкажуть про трагедію Бабиного Яру», – наголосив мер, спілкуючись із ветеранами.

Віталій Кличко підкреслив, що для столичної влади пріоритетною є підтримка літніх людей.

«Саме тому в Києві найдешевший в Україні соціальний хліб, а десять ключових медпрепаратів можна придбати із великими знижками в аптеках КП «Фармація». Також ми залишили пільги на проїзд в громадському транспорті для пенсіонерів, знайшовши на це кошти в міському бюджеті», – зазначив міський голова.

11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів. Цього дня 1945 року американські війська звільнили бранців концтабору Бухенвальд в Німеччині.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]