Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада просить правоохоронців захистити будівництво на вулиці Здолбунівській

20 квітня 2016 року, 21:27

Будівництво на вулиці Здолбунівській відповідає чинному законодавству. Усі дозвільні документи оформлені належним чином, на чому неодноразово наголошували у Київській міській державній адміністрації. Тому міська влада звертається до правоохоронців з проханням захистити законні інтереси киян, серед яких і жертви афери «Еліта-Центр», які чекають на свої квартири.  Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, демонструючи журналістам дозвільну документацію проекту.

«Будівельні роботи блокуються з минулого року. Безвідповідальні політикани блокують реалізацію проекту, не дивлячись на те, що екологічні експертизи вкотре підтвердили законність будівництва. Тому ми вимагаємо від правоохоронців  забезпечити безперешкодний доступ будівельників до об’єкту», – розповів Олександр Спасибко.

Він нагадав, що сотні киян, серед яких і постраждалі від афери «Еліта-Центр», вже чекають на житло у цьому будинку.

«Люди, які мають отримати довгоочікуване житло, набагато важливіші, ніж політичні інтриги», – зазначив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]