Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До свята Великодня соціально незахищеним киянам і внутрішньо переміщеним особам нададуть матеріальну допомогу

27 квітня 2016 року, 14:41

З нагоди святкування Великодня одноразову адресну матеріальну допомогу отримають окремі категорії соціально незахищених мешканців Києва, у тому числі внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку та фактично проживають у столиці. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Додаткову соціальну допомогу нададуть киянам: членам сімей осіб, які загинули або померли внаслідок ушкоджень здоровʼя, одержаних під час участі в масових акціях громадського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року, яким посмертно присвоєно звання Герой України, тим, хто отримав тяжкі тілесні ушкодження під час участі в цих акціях, учасникам АТО, Праведникам Бабиного яру, інвалідам, непрацюючим пенсіонерам, малозабезпеченим сім’ям та іншим. 

Фінансові виплати здійснюватимуть за рахунок коштів, передбачених у бюджеті Києва на виконання міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2016-2018 роки. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]