Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на акції «Велосипедом на роботу» анонсував, що столична поліція патрулюватиме місто на велосипедах

28 квітня 2016 року, 9:35

Мер Києва Віталій Кличко традиційно взяв участь в акції «Велосипедом на роботу», яку влаштовує велоспільнота. Кілька років поспіль в день акції кияни на велосипедах збираються на Майдані Незалежності, спілкуються, фотографуються та вирушають на роботу.

«Важливо вести здоровий спосіб життя. І, якщо в тебе немає часу чи можливості займатися спортом, то хоча б зранку доїдь до роботи на велосипеді. Погода зараз сприяє та й добиратися велосипедом в міських пробках набагато швидше. Це добре, що з кожним роком у Києві стає все більше людей, які обирають пересування містом на велосипеді. І я вже можу сказати, що незабаром ви побачите на вулицях столиці патрульних на велосипедах», – звернувся до учасників акції міський голова.

Віталій Кличко підкреслив, що розвиток велосипедної інфраструктури є одним із пріоритетів міської влади. Він зазначив, що сьогодні в столиці працюють над облаштуванням нових велодоріжок та парковок, є маршрути в декількох парках, в травні відкриють перехоплюючий велопаркінг на метро «Лівобережна», а до літа презентують оновлений велотрек.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]