Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київські школярі пройшли походом майже 8 км території «Конча-Заспи»

04 травня 2016 року, 11:40

У суботу, 30 квітня, відбувся п’ятий екологічний похід лісопарком столичного комунального підприємства «Лісопаркове господарство «Конча-Заспа». Це черговий похід у рамках соціального проекту, організованого Київською міською державною адміністрацією та громадськими організаціями, який має на меті ознайомлення з роботою лісопаркових господарств міста і дає можливість кожному дізнатися більше про те, в якому стані знаходяться території (заповідники, парки, озера, річки тощо). Цього разу проект отримав підтримку з боку бізнес-школи MiniBoss. Нагадаємо, що організація походів реалізовується в рамках Регламенту про співпрацю від 30.12.2015 між громадськістю та КМДА щодо збереження природи і розвитку лісопаркових господарств Києва.

У поході взяли участь понад 20 школярів, які під наглядом досвідчених лісників та громадських активістів пройшли маршрут протяжністю майже 8 км. Учасники походу відвідали озеро Шапарня, побачили тварин лісопарку, а після походу скуштували смажену на вугіллі картоплю.

Запрошуємо киян та гостей столиці долучитися до наступного походу, який відбудеться 14 травня. Маршрут пролягатиме територією Святошинського лісопарку. Збір о 10:00 на станції метро «Шулявська» (біля пам’ятника танкістам-визволителям).

Координатор та контактна особа на місці – Наталія (093 155 83 32).

Відеозвіт походу можна переглянути за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]