Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Одне із завдань міської влади – сприяти реалізації конституційних прав мешканців та гарантувати безпеку під час будь-яких масових заходів – Володимир Бондаренко

13 травня 2016 року, 17:21

Одне із завдань міської влади – сприяти реалізації конституційних прав мешканців та гарантувати безпеку під час будь-яких масових заходів. Про це заявив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, коментуючи звернення організаторів Фестивалю рівності до керівництва Київської міської державної адміністрації з проханням сприяти забезпеченню заходів безпеки під час фестивалю.

Володимир Бондаренко зазначив, що у зверненні громадської організації, яка проводить фестиваль, йдеться про те, що подія покликана об’єднати різних особистостей із різними поглядами та переконаннями у боротьбі з проявами дискримінації в країні.

Організатори запросили до участі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, представників дипломатичних місій та місії Єврокомісії.

«Якщо ми говоримо про шлях до Євросоюзу, побудову європейського суспільства, то маємо усвідомлювати один дуже важливий момент – у розвинутому демократичному суспільстві немає місця будь-якому різновиду дискримінації. Там панує закон, рівноправ’я та соціальна справедливість. І Київ як столиця має бути прикладом у дотриманні демократичних стандартів для усієї країни», – зазначив Володимир Бондаренко.

«Вважаю недопустимим будь-який прояв насилля одних осіб чи соціальних груп над іншими», – додав Володимир Бондаренко та запевнив, що для столичної влади головне – це забезпечити можливість кожному безперешкодно реалізовувати свої конституційні права, а також безпека усіх мешканців міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]