Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зі столичних мостів прибрали самовільно розміщену рекламу

16 травня 2016 року, 17:55

Із початку року комунальна корпорація «Київавтодор» провела демонтаж 226 одиниць самовільно розмішених рекламних засобів на мостах та шляхопроводах столиці.

Нагадаємо, два місяці тому під час інспектування вулично-дорожньої мережі столиці перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс надав доручення комунальній корпорації «Київавтодор» навести лад з рекламними засобами, розміщеними на штучних спорудах міста.

«Мости та шляхопроводи є місцями підвищеної небезпеки та вимагають від водіїв зосередженості та уваги. Тому хаотичне розміщення рекламних засобів неприпустиме. Кияни і гості міста мають почуватися у безпеці, особливо на дорогах», – наголосив Геннадій Пліс.

«Комунальна корпорація «Київавтодор» демонтувала 226 одиниць незаконних конструкцій. Демонтаж було проведено як у центральній частині міста, так і у спальних районах», – зазначив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]