Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Учасники волонтерського агітпотягу «Труханівська Січ» презентують наступний етап проекту

17 травня 2016 року, 16:15

У середу, 18 травня, о 17:00 у приміщенні 25 корпусу Києво-Печерської лаври учасники волонтерського агітпотягу «Труханівська Січ» проведуть брифінг під час якого відбудеться презентація наступного етапу проекту.

Організатори зазначають, що у рамках всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ», перший етап якої тривав з 20 до 29 квітня 2016 року, було охоплено понад 35 тисяч осіб. Зокрема у містах: Слов’янськ, Краматорськ, Бахмут, Костянтинівка, Торець, Авдіївка, Зайцеве, Дружківка, Покровське, Лиман та прилеглих населених пунктах проведено по 50 концертів, майже 900 майстер-класів, демонструвалися українські мультфільми, надані Держкіно, проведені заняття з мінної безпеки та домедичної допомоги, лекцій з історії. Волонтери, військові, митці і музиканти за 9 днів спільними зусиллями показали, що немає складних завдань, коли є бажання їх вирішувати!

Нагадаємо, Всеукраїнська акція «Потяг Єднання України «Труханівська Січ», яка тривала з 20 до 29 квітня 2016 року – проект спрямований на сприяння консолідації суспільства, піднесення патріотичного духу громадян, розвиток волонтерського руху, розвінчування міфів російської пропаганди, активізацію міжрегіонального співробітництва, посилення діалогу та зміцнення взаєморозуміння жителів різних регіонів держави у справі розбудови України.

Акцію започаткували за ініціативи 86 громадських та волонтерських організацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]