Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Медичні заклади Києва отримали гуманітарну допомогу

20 травня 2016 року, 13:05

Медичні заклади столиці отримали гуманітарну допомогу. Про це повідомив  заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

«Чергову партію гуманітарної допомоги зі Швейцарії, збір та доставку якої до столиці України організував благодійний фонд «Серце до серця», отримали цього разу Київський клінічний онкологічний центр, КМКЛ № 12, КМКЛ № 2, Київський міський клінічний шпиталь ветеранів Великої Вітчизняної війни (Пуща-Водиця) та Київська міська дитяча клінічна лікарня № 1», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, до лікарень передали медичні ліжка для дітей та дорослих, медичні меблі, інвалідні візки, обладнання до візків, постільну білизну, теплі ковдри, пристосування для реабілітації хворих після травм та інше.

«Зокрема, військовий шпиталь отримав багатофункціональні ліжка з електричним приводом для хворих бійців АТО. А перша дитяча лікарня – дитячі ліжка, меблі, допоміжні медичні матеріали, обладнання для реабілітації дітей в ортопедії та травматології. Це обладнання буде направлено на облаштування палат реанімаційного відділення для новонароджених», – розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]