Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав киян з Міжнародним днем сім’ї та вручив ключі від автомобілів багатодітним родинам

22 травня 2016 року, 13:03

Мер Києва Віталій Кличко привітав гостей фестивалю родинних цінностей, присвяченого Міжнародному дню сім’ї, який відбувається у Маріїнському парку столиці. Віталій Кличко також передав ключі від сімейних автомобілів багатодітним родинам столиці, де виховують прийомних дітей, та вручив відзнаки батькам багатодітних сімей.

«Щиро вітаю вас з прекрасним родинним святом – Міжнародним днем сім'ї! Українці завжди шанували сім'ю і родинні зв'язки. Бо сім’я – це завжди найнадійніша опора і підтримка. І саме від неї залежить, якими людьми ми виростаємо, як сприймаємо світ та ставимося до інших людей, до своєї країни.  Ми всі разом працюємо, щоб розвивати та підтримувати активні родини, які своїм прикладом показують, якою має бути українська сім’я», – звернувся мер Києва до учасників та гостей фестивалю «В родинному колі».

Віталій Кличко зазначив, що столична влада віднайшла кошти у бюджеті міста, щоб забезпечити три багатодітних родини, які виховують прийомних дітей, сімейними автомобілями.

«Двом родинам ми сьогодні вже передаємо ключі від нових машин. Третя отримає згодом. Я дуже вдячний батькам-вихователям, які щодня дарують дітям тепло, любов та сімейний затишок. Нехай ваші сім'ї будуть міцними і щасливими, а в оселях панують мир, злагода і добробут! Я щиро захоплююся вами!» – сказав Віталій Кличко під час спілкування з батьками багатодітних родин.

Сімейні автомобілі отримала родина Фисоченко, яка проживає у Шевченківському районі та виховує 9 дітей, з яких 8 – прийомні, а також сім’я Лелекач із Солом’янського району. Зараз батьки вже виховують 8 дітей, з них 6 – прийомні. Найближчим часом сім’я візьме на виховання ще 4-х дітей.

Віталій Кличко вручив почесні грамоти Київської міської державної адміністрації кращим багатодітним родинам – цього року грамоти отримали 9 родин багатодітних батьків з різних районів Києва.

Мер Києва також дав старт марафону «Пробіг єдності», у якому  на роликових ковзанах брали участь діти з обмеженими можливостями.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]