Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні бізнесмени відновили підземний перехід на вулиці Мечникова

23 травня 2016 року, 16:13

За сприяння Департаменту промисловості та розвитку підприємництва представники столичної компанії «АТЕМ» відновили підземний перехід на вулиці Мечникова. Про це повідомив директор зазначеного Департаменту Максим Кузьменко. Він також зазначив, що такий крок є реальним прикладом соціально відповідального бізнесу та закликає столичні компанії долучатися до ініціативи.

«У червні 2015 року ми із заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим відвідали виробничі об’єкти групи компаній ТМ «АТЕМ-ГРУП». Мені приємно, що саме підприємство виступило з ініціативою облаштувати один із пішохідних переходів міста плиткою власного виробництва. Після коротких перемовин обрали саме перехід біля станції метро «Кловська» (вихід на вул. Мечникова)», – розповів директор Департаменту.

У компанії спочатку розробили дизайн, який поєднує етно-символіку з мальовничими пейзажами Печерського району. Наступним етапом стало виготовлення плитки для виконання робіт. Весь зазначений комплекс робіт – від дизайну та виготовлення плитки до облаштування – виконала зазначена група компаній.

Координацію проекту здійснював Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, який забезпечив налагодження оперативної роботи між виконавцем та балансоутримувачем (Печерським ШЕУ). ШЕУ, у свою чергу, також виконало значний обсяг робіт з благоустрою переходу – заміну дверей, оновлення мощення тощо.

«Кияни вже оцінили роботу – соціальні мережі майорять схвальними відгуками. І нам, і компанії це надзвичайно приємно. Я щиро сподіваюся, що облаштований перехід стане прикладом для користувачів – щоб берегли, не псували плитку, і для компаній, адже всі ми живемо у цьому місті і маємо дбати про нього», – підсумував Максим Кузьменко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]