Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко оглянув нове травматологічне відділення у дитячій лікарні №1

25 травня 2016 року, 17:21

Мер Києва Віталій Кличко відвідав нове травматологічне відділення Київської міської дитячої клінічної лікарні №1.

«Ми всі хочемо, щоби наші діти росли здоровими. Але, на жаль, іноді вони травмуються, хворіють і дуже важливо, щоб вони отримували сучасну і ефективну медичну допомогу. І я радий, що ми відкриваємо сучасне травматологічне відділення на 30 ліжок у міській дитячій клінічній лікарні №1. Хочу підкреслити, що на Правому березі до цього часу не було травматологічного відділення для дітей. Це перше», – наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що у новому відділенні діти зможуть отримати необхідну допомогу та лікування на високому рівні.

Столична влада виділила 3,2 млн грн на капітальний ремонт приміщення, а за кошти спонсорів (близько 400 тис. грн) було закуплене медичне обладнання. Крім того, у лікарні зробили ремонт фасаду. А «Київавтодор» кілька місяців тому виконав капітальний ремонт ділянки дороги на під’їзді до лікарні.

«Це тільки початок. Будемо працювати далі, щоби вся лікарня виглядала так само сучасно, як це відділення травматології», – сказав Віталій Кличко. 

Спілкуючись із працівниками лікарні, мер також зазначив, що київська адміністрація зберегла 20% надбавку до зарплати медикам, і заявив, що столична влада вивчатиме можливість збільшення цієї надбавки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]