Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КП «Київпастранс» триває комплексний консалтинг

25 травня 2016 року, 17:33

Сьогодні, 25 травня, у комунальному підприємстві «Київпастранс» відбулася робоча зустріч керівництва транспортної галузі міста на чолі з директором Департаменту транспортної інфраструктури Сергієм Майзелем, міжнародною компанією «Deloitte», представниками ЄБРР та КП «Київпастранс».

Під час заходу компанія «Deloitte» презентувала програму надання консультативних послуг із проведення комплексного консалтингу діяльності КП «Київпастранс». Розрахована вона до кінця 2016 року, після чого будуть оприлюднені результати.

Грант на проведення аудиту діяльності підприємства у сумі 200 тисяч євро надав Європейський банк реконструкції та розвитку.

«Впевнений, проведення аудиту діяльності допоможе КП «Київпастранс» у визначенні та проведенні необхідних корпоративних, фінансових та операційних покращень для виконання відповідних завдань, включених у фінансові документи ЄБРР», – зазначив Сергій Майзель.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]